Mijn favorieten

Hoe veel is mijn huis nu waard?Als u overweegt uw huis te verkopen, heeft u waarschijnlijk nogal wat vragen. Wat kost het? Welke diensten levert mijn makelaar? Waarom niet zelf verkopen, is toch goedkoper? En wat als blijkt dat mijn makelaar niet aan mijn verwachtingen voldoet? Kan ik het niet gewoon eens proberen? Jazeker! Dat kan! U moet er 100% op kunnen vertrouwen dat wij u topkwaliteit leveren.

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een waardebepaling. Als u dat bij ons doet, komt een van onze makelaars langs om gratis en vrijblijvend de waarde van uw huis vast te stellen. De makelaar doet dit op basis van actuele informatie over de woningmarkt in uw directe omgeving. Uiteraard rekening houdend met de bijzonderheden van uw woning.

Bij een gratis waardebepaling van uw huis doen wij ook een visuele inspectie van de woning en aansluitend ontvangt u van ons goede indicatie van de waarde van uw woning. Deze waarde stellen wij onder meer vast op basis van;
  • Referentiepanden bij u in de buurt (te koop en onlangs verkocht)
  • Gegevens uit het kadaster
  • Uitgebreide beoordeling van uw woning ter plaatse
  • En natuurlijk op basis van onze ruime ervaring in de regio
Referentiewoningen
Referentiepanden zijn vergelijkbare woningen bij u in de buurt of op z’n minst in de nabije omgeving die op dit moment te koop staan of onlangs zijn verkocht. Deze referentiepanden geven u en ons een goede indicatie van de waarde van uw woning. Maar natuurlijk moet er ook nauwkeurig gekeken worden naar de eigenschappen van uw eigen huis want ook die zijn natuurlijk van groot belang bij het vaststellen van de prijs van uw woning.

Kadaster
Wij doen altijd vooraf grondig onderzoek naar de situatie rondom uw woning. Dit doen we door diverse gegevens op te vragen bij het Kadaster zoals bijvoorbeeld
  • Wie is eigenaar van de woning.
  • Perceeloppervlakte en bijzonderheden zoals mogelijke erfpacht, recht van overpad en overige belendingen.
  • Wat hoort er allemaal bij de woning
Beoordeling van uw woning
Natuurlijk vergelijken we uw huis met andere woningen om de waarde vast te kunnen stellen, maar minstens zo belangrijk is om goed naar uw eigen woning te kijken. Hoe is de ligging, wat is de staat van onderhoud, wel of geen aanbouw, leeftijd keuken en badkamer en overige extra’s. Dit zijn allemaal zaken die een rol kunnen spelen bij het bepalen van de waarde van uw woning.