Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Hoeksche Waard

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds mist u net de boot. Of u ziet een verhuiswagen voor de deur van uw droomhuis en u hebt het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar? 
 

Aankoopmakelaar vindt je huis in krimpend woningaanbod

Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar in de zogenaamde krappe regio's met meer dan 40% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor jou als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professioneel en gedreven, vinden we dat droomhuis zeker. We zorgen dat we er gelijk bij zijn en zetten ons netwerk optimaal in.
 

Aankoopmakelaar kiest uitgekiende onderhandelingstrategie 

Niet alleen bij het vinden van het huis, maar ook bij de bezichtigingen mag u op ons rekenen. Onderhandelen doen we volgens een uitgekiende strategie, waarbij we de juiste balans vinden tussen een reële prijs en het niet laten schieten van uw droomhuis. Ook in het juridische traject, mag u op onze expertise rekenen.
 

Meest gestelde vragen aan een aankoopmakelaar

  • Hoe weet ik nu de echte waarde van een te koop staand huis?
  • Hoe kom ik achter de gebreken van een huis?
  • Zijn er nog ondergrondse tanks aanwezig en hoe moet ik hier (wettelijk) mee omgaan?
  • Wie kan ik raadplegen voor vragen rondom het kopen van een huis?
  • Wat moet ik doen als de woning niet wordt opgeleverd zoals afgesproken?
  • Hoe lees en vertaal ik de documenten van de VVE?
 

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wij kunnen de begeleiding van het kopen van een huis van A tot Z verzorgen. Als u zelf een geschikte woning gevonden heeft, dan starten wij als eerste met een waarde berekening, en en daarna vangen onze werkzaamheden aan.
Op het moment dat de samenwerking begint maken we afspraken over de uit te voeren taken. De afspraken hebben dan betrekking op de wijze van bezichtigen. Soms is er geen tijd om een bezichtiging in te plannen en dient er snel geschakeld te worden. Ook dat is geen enkel probleem. Wij weten hoe de (lokale) woningmarkt werkt en zijn bekend met de mores.