Mijn favorieten

Verhuurmakelaar

Bent u op zoek naar een professioneel verhuurmakelaar? Dan bent u bij Appletree Makelaardij aan het juiste adres. Wij helpen particulieren bij het verhuren van hun objecten. Het kan hierbij gaan om tijdelijke verhuur (wanneer u uw huis niet verkocht krijgt) of om vaste verhuur van verschillende objecten. Appletree Makelaardij st aat u hierin bij als verhuurmakelaar.
 
Verhuren via Appletree Makelaardij
Uw huis, appartement of ander object verhuren doet u natuurlijk niet zomaar. Waarschijnlijk heeft u voordat u de beslissing neemt te gaan verhuren nog een hoop vragen. Ook vraagt het veel tijd en expertise. Appletree Makelaardij is een professioneel verhuur makelaar en kan u veel werk kosteloos uit handen nemen. Wij kunnen veel huurders bereiken en hebben een groot netwerk van makelaars. U betaalt alleen een commissie als uw huis verhuurd wordt.
 
Voordelen van een verhuurmakelaar
U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw object zelf te verhuren, en ook alle bijkomende zaken zelf te regelen. Steeds meer verhuurders zijn echter van mening dat het verstandiger is een verhuurmakelaar in te schakelen. U profiteert dan van een breed netwerk, u vindt sneller een huurder, krijgt professioneel advies en u hoeft u niet druk te maken om zaken als huurcontracten.
 
Appletree Makelaardij  treedt graag op als uw verhuurmakelaar. Indien u interesse heeft in een geheel vrijblijvend gesprek voor een beheer pakket op maat en de tarieven of alleen de verhuur van uw woning(en), dan kunt u te allen tijde contact opnemen met ons.