Mijn favorieten

Als u overweegt uw huis te verkopen, heeft u waarschijnlijk nogal wat vragen. Wat kost het? Welke diensten levert mijn makelaar? Waarom niet zelf verkopen, is toch goedkoper? En wat als blijkt dat mijn makelaar niet aan mijn verwachtingen voldoet? Kan ik het niet gewoon eens proberen? Jazeker! Dat kan! U moet er 100% op kunnen vertrouwen dat wij topkwaliteit leveren. 
 

Hoe kiest u de juiste makelaar?

U wilt uw huis verkopen en zoekt een goede makelaar. Misschien overweegt u zelf uw huis te verkopen, door goede ervaringen van mensen uit je omgeving. Een aantal redenen om te kiezen voor ons als VBO-makelaar:
  • als verkoopmakelaar kennen wij de lokale woningmarkt
  • huizenverkopers beoordelen ons op Funda gemiddeld met een 9,2
  • gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van uw huis
  • als gecertificeerd makelaar bepalen we samen met u de verkoopstrategie
  • als verkoopmakelaar begeleiden we het proces van A tot Z
  • van makelaars die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en NVM bent u er zeker van dat ze goede consumentenvoorwaarden hanteren, die zijn opgesteld samen met Vereniging Eigen Huis

Proactieve makelaar

Wij vinden dat u als huizenverkoper een makelaar verdient die kritisch, proactief en slagvaardig is! Onze makelaars halen graag
alles uit de kast om een huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen.


Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een om een onderbouwde waardebepaling. Als u dat bij ons doet, komt een van onze makelaars langs om gratis en vrijblijvend de waarde van uw huis vast te stellen. De makelaar doet dit op basis van actuele informatie over de woningmarkt in uw directe omgeving. Uiteraard rekening houdend met de bijzonderheden van uw woning.


Vaststelling van de vraagprijs 

Wanneer de makelaar alles in kaart heeft gebracht, bepalen we in overleg met u de vraagprijs. De vraagprijs is een van de onderdelen van de verkoopstrategie. Uiteraard moet de vraagprijs reëel zijn, daarnaast spelen andere factoren een rol. Bijvoorbeeld met welk actuele woningaanbod ‘concurreert’ uw huis. 


Verkoopstrategie

We zorgen we voor een perfecte woningpresentatie, mooie foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van uw huis. Dit draagt mede bij aan een hoge positie van jouw huis op Funda. We bepalen de doelgroep voor jouw huis en gaan aan de slag om deze gericht te bereiken. Op Funda bereiken we uiteraard veel potentiële kopers. Met name vanuit onze zoekersbestanden benaderen we gericht zoekers waarvan we hele concrete woonwensen kennen. Daarnaast maken we veel gebruik van digitale en sociale media, waaronder Facebook,  om potentiële huizenkopers te bereiken. 


Belangen behartigen

Tijdens het verkoopproces behartigen we uw belangen van A tot Z. We begeleiden de bezichtigingen en we onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. Daarnaast zorgen we voor alle juridische en administratieve zaken tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris en de nazorg. Als VBO-makelaar voldoen we hierbij aan allerlei strenge eisen die je de garantie geven dat u een makelaar hebt ingeschakeld die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.